Author |
Message |
|
Borko Kovacevic |
Posted: Mon Nov 23, 2015 12:45 |
|
|
|
Austrijska policija zaustavila je u saobraæajnoj kontroli jednog 63-ogodišnjeg Austrijanaca koji je, kako se ispostavilo, 45 godine vozio bez vozaèke dozvole.
On je 45 godina vozio automobil bez vozaèke a da pri tom nije imao ni jedan saobraæajni prekršaj ili sudar, i da ga nikada do ove nedelje nije zaustavljala i kontrolisala saobraæajna policija.
Na putu S-33 kod Sankt Peltena policija je naišla na automobil koji je stajao u zaustavnoj traci. Kada je zamolila vozaèa za vozaèku dozvolu, on im je dao samo papire od automobila i pasoš.
Ubrzo je postalo jasno da vozaè nikada nije imao vozaèku dozvolu, a prema njegovoj izjavi on je 1970. pohaðao auto-školu, ali nikada nije izašao na ispit.
To ga, meðutim, nije spreèilo da sedne za volanom i punih 45 godina vozi bez dozvole.
Policija je vozaèu bez dozvole zabranila dalju vožnju i podnela je prijavu.
izvor: Politika 21.11.2015. |
|
|
Back to top |
|
Zoran Šukalo |
Posted: Thu Dec 03, 2015 18:35 |
|
|
|
Poštovane kolege
mislio sam da nijedan posao nemože da se radi, a i nezna se, ako se pored završenog fakulteta ili srednje škole nije položio struèni ispit. Moja supruga nije položila za kuvaricu pa odbija da kuva, plaši se da ono što skuva ja neæu moæi da pojedem. Ja je hrabim da pokuša a i predlažem joj da ode da polaže ispit. Na TV ekranima pratimo Džejmi Olivera ili našeg Lepog Brku koji nas edukuju kako da spremamo ukusna jela.
Ali kako to da u ureðenom društvu neko vozi 45 godina a da nema dozvolu. Pa da li on stvarno zna da vozi ili da li ima neko ko ima dozvolu a možda nezna da vozi.
A kako je u drugim radnim procesima školstvu, zdravstvu, privredi itd
Eto malo sam moja razmišljanja podelio sa kolegama na forumu koji ovo proèitaju |
|
|
Back to top |
|
|
All times are GMT + 2 Hours
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
|