BZNR Forum Index
Author Message

<  Primeri loše prakse  ~  U BOGOJEVU KOD ODŽAKA EKSPLODIRAO SILOS, 4 POVREĐENIH

Slobodanka.Radojevic
Posted: Sun Nov 04, 2018 14:15 Reply with quote
Joined: 07 Apr 2008 Posts: 1126
izvor: Informer: 31.10.2018.

U silosu žita u luci "Dunav" u Bogojevu kod Odžaka, u sredu se dogodila eksplozija u kojoj je četvoro radnika povređeno.

Kako je rekao dr Darko Kosanović, hirurg i pomoćnik direktora Opšte bolnice "Dr Radivoj Simonović" u Somboru, dva radnika su zadobila teže povrede, jedan ima povredu kičme, dok drugi radnik ima nagnječenje grudnog koša i nisu životno ugroženi.

Kako saznajemo, četiri radnika u silosu zadobila su lakše telesne povrede, njih dvojica su posle ukazane pomoći i lekarske intervencije puštena kući.

Navodi se da je do eksplozije došlo tokom popravke elevatora koji opslužuje silos, da je prvo došlo do jedne veće eksplozije, a onda je usledilo desetak manjih, kao lančana reakcija.

U eksploziji se urušila konstrukcija oko krova. Iz Policijske uprave Sombor potvrđeno da se eksplozija dogodila i da su povređene četiri osobe od kojih dve teže, ali da niko nije životno ugrožen.

Za sada nije poznat uzrok eksplozije.

Na terenu su policija i vatrogasci, a kako saznajemo nema otvorenog plamena, već vatrogasci vrše tehničku intervenciju u silosu.
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum