BZNR Forum Index
Author Message

<  Primeri loše prakse  ~  UŽAS U SREMČICI: RADNIKA ISKASAPIO CEPAČ ZA DRVA!

Slobodanka.Radojevic
Posted: Thu Mar 01, 2018 10:12 Reply with quote
Joined: 07 Apr 2008 Posts: 1126
izvor: Novosti | 28. februar 2018.

DRAGOLjUB Veličković (63) iz Sjenice stradao je danas oko 11 časova na stovarištu u Sremčici, kada ga je mašina za drva, priključena na traktor, bukvalno presekla.

- Dobili smo poziv iz MUP da je čovek povređen na stovarištu ogreva - rekla nam je portparolka Hitne pomoći Nada Macura. - Kad je naša ekipa stigla na mesto tragedije, čovek je već bio podlegao povredama. Mašina za drva mu je iskidala ruke i noge, nije bilo šanse da preživi.

Ekipa "Novosti" danas je na mestu nesreće zatekla jeziv prizor. Na traktorskom priključku za cepanje drva je ležalo telo nesrećnog čoveka, pokriveno ćebetom. Prema rečima Gorana Ješića, vlasnika firme u kojoj se dogodila tragedija, Veličković je iskoristio trenutak gazdine nepažnje i pokrenuo mašinu kojom nije znao da rukuje.

- Strašno - kaže potreseni Ješić. - Sve se dogodilo u trenutku. Radio sam na traktoru, ugasio ga i ostavio ključ unutra. Otišao sam u kancelariju da bih uzeo adresu kupca. Dragoljub se vraćao iz prodavnice, ušao u traktor i startovao ga. Šta je dalje radio i čačkao, to stvarno ne znam. Kad sam izašao i video, sledio sam se od užasa. Mašina ga je uvukla i iskidala mu celo telo.

Ješić govori da stradali Dragoljub nije bio njihov radnik, već je povremeno dolazio da pomogne i zaradi nešto novca.

- On je iz Sjenice, u Beogradu nije imao gde da boravi. Dolazio je kod nas na stovarište da se ogreje i prespava. Nije imao od čega da živi, a mi smo mu davali da uradi neke sitne poslove da zaradi neki dinar. I eto, pogibe. Ne znam šta mu bi da uđe u traktor i startuje mašinu, kad nikad ranije to nije radio.

Policija je izašla na mesto nesreće i obavila uviđaj, a istraga će utvrditi detalje ove jezive tragedije.
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum