BZNR Forum Index
Author Message

<  Primeri loše prakse  ~  NADGROBNA PLOčA USMRTILA GROBARA KOJI JE KOPAO RAKU!

Sojic S.
Posted: Thu Apr 15, 2010 08:11 Reply with quote
Joined: 27 Dec 2009 Posts: 160
Siniša J. (5Cool, sezonski radnik iz Prokuplja, preminuo je juče dok je kopao raku na groblju u beogradskom naselju Slanci! Nadgrobni spomenik pao je na nesrećnog radnika koji je zadobio lakše povrede, ali je Siniša od straha doživeo srčani udar i preminuo!

Tragedija se dogodila juče oko 13 časova.

- Siniša J. je bio na groblju sa nevenčanom suprugom, sinom i rođacima. Oni su došli kako bi radili kao sezonski radnici - kaže naš sagovornik iz policije, i dodaje:

- Kopali su raku na seoskom groblju, kada je na Sinišu iznenada pala mermerna nadgrobna ploča teška nekoliko stotina kilograma. Spomenik se zajedno sa zemljom obrušio na Sinišu. Nesrećnom radniku ploča je pala na noge i prikleštila ih. Pretpostavlja se da se Siniša, koji je bio srčani bolesnik, uplašio i doživeo infarkt.

Na slanačko groblje ubrzo je stigla i ekipa Hitne pomoći, ali lekari nisu mogli da pomognu jer Siniša ostao na mestu mrtav.

Njegovi rođaci rekli su policiji da su u Beograd došli da bi radili najteže fizičke poslove kako bi prehranili porodice. Većina sezonaca u Slancima radi poljoprivredne podlove u plastenicima, ali je u poslednjih nekoliko dana Siniša sa ženom i sinom radio na seoskom groblju u Slancima, gde je kopao rake i grobnice.

- Sinišin sin izjavio je da su oni imali mnogo posla i da su juče iskopali sedam traktorskih prikolica zemlje. Siniša, koji je bio umoran i iscrpljen, doživeo je veliki šok kada je ploča pala na njega. On je, inače, bio srčani bolesnik - kaže naš izvor.

Izvor: Press
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum