BZNR Forum Index
Author Message

<  Važni datumi i dešavanja  ~  EKO FEST

Jovan Hadži-Perić
Posted: Thu Dec 06, 2012 15:33 Reply with quote
Joined: 25 Sep 2012 Posts: 477
Eko fest je festival filma, diskusija, izložbi i radionica koji se jednom godišnje organizuje od strane Zelene omladine Srbije, već četvrtu godinu. Eko fest će biti održan u Klubu studenata tehnike od 13. do 15. decembra.

Festival je orijentisan na određenu temu kako bi odgovorio na određena pitanja i podigao svest o poblemu. Nakon nuklearne energije, poljoprivrede i genetski modifikovanih organizama, ovogodišnja tema je Upravljanje otpadom i reciklaža sa ciljem podizanja svesti o ovom problemu i analize trenutne situacije, kako u zakonodavstvu tako i u praksi.

Festival će kroz filmove predstaviti publici negativne uticaje lošeg upravljanja otpadom kao i dobre prakse iz celog sveta. Nakon svakog filma biće održana diskusija kako bi se posetioci uključili u nalaženje rešenja.

U okviru festivala biće održane i dve panel diskusije sa gostima koji rade u ovoj oblasti na različite načine. Zaključci diskusija biće korišćeni za dalji rad Zelene omladine Srbije u oblasti upravljanja otpadom i reciklaže.

Ostale aktivnosti, poput izložbe i radionice, pokazaće kako otpad može biti smanjen upotrebom u druge svrhe ili za stvaranje umetničkih i kreativnih predmeta.

Ulaz na sve događaje u okviru festivala je besplatan.

http://www.ekologija.rs/eko-fest?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ekologija%2FxsYt+%28Vesti+iz+ekologije%29
View user's profile Send private message Send e-mail

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum