BZNR forum
Autor Poruka

<  Važni datumi i dešavanja  ~  EKO FEST

Jovan Hadži-Perić
Poslao: Čet Dec 06, 2012 15:33 Odgovoriti sa citatom
Pridružio: 25 Sep 2012 Poruke: 477
Eko fest je festival filma, diskusija, izložbi i radionica koji se jednom godišnje organizuje od strane Zelene omladine Srbije, već četvrtu godinu. Eko fest će biti održan u Klubu studenata tehnike od 13. do 15. decembra.

Festival je orijentisan na određenu temu kako bi odgovorio na određena pitanja i podigao svest o poblemu. Nakon nuklearne energije, poljoprivrede i genetski modifikovanih organizama, ovogodišnja tema je Upravljanje otpadom i reciklaža sa ciljem podizanja svesti o ovom problemu i analize trenutne situacije, kako u zakonodavstvu tako i u praksi.

Festival će kroz filmove predstaviti publici negativne uticaje lošeg upravljanja otpadom kao i dobre prakse iz celog sveta. Nakon svakog filma biće održana diskusija kako bi se posetioci uključili u nalaženje rešenja.

U okviru festivala biće održane i dve panel diskusije sa gostima koji rade u ovoj oblasti na različite načine. Zaključci diskusija biće korišćeni za dalji rad Zelene omladine Srbije u oblasti upravljanja otpadom i reciklaže.

Ostale aktivnosti, poput izložbe i radionice, pokazaće kako otpad može biti smanjen upotrebom u druge svrhe ili za stvaranje umetničkih i kreativnih predmeta.

Ulaz na sve događaje u okviru festivala je besplatan.

http://www.ekologija.rs/eko-fest?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ekologija%2FxsYt+%28Vesti+iz+ekologije%29
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email

Prikaži poruke iz poslednjih:  

Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1
Napiši novu temu

Idi na:  

Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu