BZNR forum
Autor Poruka

<  Važni datumi i dešavanja  ~  NAJAVA: ZELENA NADOGRADNJA JUGOISTOČNE EVROPE

Jovan Hadži-Perić
Poslao: Sre Okt 17, 2012 15:55 Odgovoriti sa citatom
Pridružio: 25 Sep 2012 Poruke: 477
Forum i Sajam Jugoistočne Evrope (SEE forum) će organizovati Via Expo (od 29. do 31.maja 2013. u Sofiji u Bugarskoj).

Rešavanje ekoloških problema je od velike važnosti u Jugoistočnoj Evropi a tržištu ovih sektora je potrebno iskustvo stručnjaka, moderna tehnologija i oprema.

Koji su trenutni trendovi, a koji delovi tržišta slobodni za strane kompanije i kakve su prilike za nova dobitna partnerstva u regionu?

Forum i Sajam Jugoistočne Evrope (SEE forum) će odgovoriti na neka od ovih pitanja. Njega će organizovati Via Expo (od 29. do 31.maja 2013. u Sofiji u Bugarskoj) koji je godinama unazad konstantno širio svoj obim. Kao rezultat dolazi 2013.godina u kojoj će se desiti nekoliko paralelnih događaja koji će obraditi teme vezane za uticaj na okolinu – upravljanje otpadom, obnovljivi izvori energije, energetska efikasnost i pametne zgrade. SEE forum i sajam će funkcionisati kao platforma za uspešno umrežavanje, transfer tehnologija i sastanke između ključnih lidera industrije na globalnom nivou.Pregled događaja 2013.

► Austrijski paviljon i nacionalno učešće Mađarske

► Pametne zgrade – koncept koji je brzo stekao popularnost u Jugoistočnoj Evropi i čije tržište ima potencijal rasta. Ova inicijativa je jedini specijalizovani b2b (business-to-business) događaj u Bugarskoj sa fokusom na sisteme automatizacije i upravljanja zgradama.

► Sveobuhvatni program sa govornicima iz Generalnih Direktorata Evropske Komisije za Energiju i Životnu sredinu, Evropskog veća za energetski efikasnu ekonomiju, Asocijacije za preradu otpada i tehnologiju reciklaže u sklopu VDMA (Nemačkog saveza inženjera), itd…

► Glavni akcenti Foruma/Sajma: prevencija otpada, reciklaža, gradnja integrisanih fotovoltnih ćelija, pametne zgrade, skladištenje energije, energetska efikasnost, korišćenje otpada kao energenta i bio energija.

► Široka međunarodna promocija u preko 18 zemalja.

Brošure možete pogledati ovde
http://www.eco.viaexpo.com/upload/brochures/brochure_Save_Eng_web.pdf

, a više o organizatoru ovde.
http://www.viaexpo.com/en/

http://www.ekologija.rs/zelena-nadogradnja-jugoistocne-evrope?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ekologija%2FxsYt+%28Vesti+iz+ekologije%29
Pogledaj profil korisnika Pošalji privatnu poruku Pošalji email

Prikaži poruke iz poslednjih:  

Sva vremena su GMT + 2 sata
Strana 1 od 1
Napiši novu temu

Idi na:  

Ne možete pisati nove teme u ovom forumu
Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu
Ne možete menjati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete brisati vaše poruke u ovom forumu
Ne možete glasati u ovom forumu