BZNR Forum Index
Author Message

<  Primeri loše prakse  ~  NIŠ: IZLIO SE TAČNI ALUMINIJUM, POVREĐENA TROJICA RADNIKA

Slobodanka.Radojevic
Posted: Sun Oct 14, 2018 12:29 Reply with quote
Joined: 07 Apr 2008 Posts: 1126
izvor: Blic, 14.10.2018.

Trojica radnika fabrike aluminijuma „Nisal” iz Niša povređena su noćas prilikom prelivanja tečnog aluminijuma kada ih je poprskala ova užarena smesa, saznaje “Blic”. Oni su hitno transportovani u Urgentni centar kliničkog centra u Nišu gde im je ukazana pomoć.

U Kliničkom centru u Nišu ističu da su dvojica povređenih radnika zadržana na lečenju na Klinici za plastičnu hirurgiju, dok je drugi pušten na kućno lečenje jer nije bilo potrebe za hospitalizacijom.

- Dvojica radnika, starih 49 i 46 godina, zadržani su na odeljenju Klinike za plastičnu hirurgiju. Oni su zadobili opekotine drugog stepena sa prednje strane trupa – na grudnom košu stomaku i podlakticama, ali nisu životno ugroženi. Do daljnjeg ostaće na lečenju - kažu u KC Niš.

Policija je primila obaveštenje iz Urgentnog centra u 4.50 časova da su primljena i zbrinuta trojica povređenih radnika, nakon čega je obavešteno Osnovno javno tužilaštvo u Nišu i obavljen je uviđaj radi utvrđivanja uzroka incidenta.

Kako saznajemo, u toku je utvrđivanje okolnosti pod kojima je došlo do incidenta, ali i odgovornosti nadležnih službi u fabrici aluminijuma.
View user's profile Send private message

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum