BZNR Forum Index
Author Message

<  Važni datumi i dešavanja  ~  NAJAVA: ZELENA NADOGRADNJA JUGOISTOČNE EVROPE

Jovan Hadži-Perić
Posted: Wed Oct 17, 2012 15:55 Reply with quote
Joined: 25 Sep 2012 Posts: 477
Forum i Sajam Jugoistočne Evrope (SEE forum) će organizovati Via Expo (od 29. do 31.maja 2013. u Sofiji u Bugarskoj).

Rešavanje ekoloških problema je od velike važnosti u Jugoistočnoj Evropi a tržištu ovih sektora je potrebno iskustvo stručnjaka, moderna tehnologija i oprema.

Koji su trenutni trendovi, a koji delovi tržišta slobodni za strane kompanije i kakve su prilike za nova dobitna partnerstva u regionu?

Forum i Sajam Jugoistočne Evrope (SEE forum) će odgovoriti na neka od ovih pitanja. Njega će organizovati Via Expo (od 29. do 31.maja 2013. u Sofiji u Bugarskoj) koji je godinama unazad konstantno širio svoj obim. Kao rezultat dolazi 2013.godina u kojoj će se desiti nekoliko paralelnih događaja koji će obraditi teme vezane za uticaj na okolinu – upravljanje otpadom, obnovljivi izvori energije, energetska efikasnost i pametne zgrade. SEE forum i sajam će funkcionisati kao platforma za uspešno umrežavanje, transfer tehnologija i sastanke između ključnih lidera industrije na globalnom nivou.Pregled događaja 2013.

► Austrijski paviljon i nacionalno učešće Mađarske

► Pametne zgrade – koncept koji je brzo stekao popularnost u Jugoistočnoj Evropi i čije tržište ima potencijal rasta. Ova inicijativa je jedini specijalizovani b2b (business-to-business) događaj u Bugarskoj sa fokusom na sisteme automatizacije i upravljanja zgradama.

► Sveobuhvatni program sa govornicima iz Generalnih Direktorata Evropske Komisije za Energiju i Životnu sredinu, Evropskog veća za energetski efikasnu ekonomiju, Asocijacije za preradu otpada i tehnologiju reciklaže u sklopu VDMA (Nemačkog saveza inženjera), itd…

► Glavni akcenti Foruma/Sajma: prevencija otpada, reciklaža, gradnja integrisanih fotovoltnih ćelija, pametne zgrade, skladištenje energije, energetska efikasnost, korišćenje otpada kao energenta i bio energija.

► Široka međunarodna promocija u preko 18 zemalja.

Brošure možete pogledati ovde
http://www.eco.viaexpo.com/upload/brochures/brochure_Save_Eng_web.pdf

, a više o organizatoru ovde.
http://www.viaexpo.com/en/

http://www.ekologija.rs/zelena-nadogradnja-jugoistocne-evrope?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+ekologija%2FxsYt+%28Vesti+iz+ekologije%29
View user's profile Send private message Send e-mail

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum