BZNR Forum Index
Author Message

<  Stručni ispit  ~  Molim za malu pomoc !

dobrovisanin
Posted: Sun Mar 06, 2011 14:09 Reply with quote
Joined: 05 Mar 2011 Posts: 7 Location: Vlasotince
Dragi kolege na forumu, vidim da je dosta vas koji su polagali strucni ispit, a i vas koji trenutno spremate materijale za pripremu.Ja sam kao i svi vi primoran da zbog zahteva poslodavaca krenem sa pripremom strucnog ispita za bezbednost i zdravlje na radu, a diplomirao sam na FZNR u Nisu. Imam nekoliko pitanja i molbi sa nadom da ce mi neko od vas izaci u susret:

1. Da li je potrebno radno iskustvo za polaganje ovog ispita i u kom vidu se potvrda o radnom iskustvu dostavlja komisiji, ako je iskustvo potrebno?

2.Pitanje za ljude iz tima ,,TEHPRO"-a: Koliko kosta pripremna nastava koju sprovodite, koliko dana je predvidjeno za istu, koliko kosta udzbenik, i da li se pripremna nastava sprovodi nekad u Nisu ili na jugu, posto ja zivim u Vlasotincu pa bi me boravak u Beogradu verovatno vise kostao od priprema.

3. Posto po vasim postavkama vidim da vecina vas ima materijale za pripremu ovog ispita kao i uradjene primere procene rizika za razna radna mesta, kao i uradjene primere pitanja i odgovora, molim svagog od vas pojedinacno ako ste dobre volje da mi pomognete, i da mi prosledite materijal koji imate kod sebe na mail: danijel.kostic@gmail.com

Nadam se da cu uspeti da vam se oduzim na bilo koji nacin posto se bavimo isto delatnoscu!

Unapred zahvalan!
View user's profile Send private message Send e-mail

Display posts from previous:  

All times are GMT + 2 Hours
Page 1 of 1
Post new topic

Jump to:  

You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum